Våra tjänster

Autoscand är enthusiastdrivet företag som huvudsakligen jobbar med försäljning av kvalitétsbilar.
Vi tillhandahåller även i princip alla bilrelaterade tjänster och vi arbetar ständigt med att hitta de bästa leverantörerna på respektive område.
Läs mer nedan om de tjänster vi erbjuder.

Försäljning

Vi levererar fina testade bilar och flesta som faller inom ramen levereras också med garantipaket från tredje part. Annonsering av våra bilar sker internationellt och vi har kunder i Sverige men också runt om i Europa. Vi säljer endast de bilar vi själva skulle kunna tänka oss att köpa. Vi säljer inte bilar där vi stött på brister i bilens skick eller historik. Allt för att vi skall ha en långsiktig relation med våra kunder och partners.

Kommissionsförsäljning

Jag som driver Autoscand har arbetat med Premiumbilar i snart 20 år och även sålt i kommission under alla dessa år. Uppdragsförsäljning är ett mycket bra sätt för dig som kund att på ett säkert sätt få rätt betalt för din bil med minsta insats i tid och pengar. Många gånger kan du spara väldigt mycket på att sälja först istället för att byta in vid köp av din nya bil. I många fall kan du även få ett bättre pris på den bil du köper om du inte kommer med en inbytesbil. Med Autoscands kommissionstjänst når du fler potentiella kunder i jämförelse med t.ex. att annonsera privat på blocket samt missar inte alla de kunder som vill handla sin nya bil under konsumentsköpslagens trygga skydd och kanske också vill ha extra garantier och finansiering.

  Konsulttjänster

  Autoscand är en komplett bilverksamhet och kan därför utföra en mängd relaterade tjänster som bland annat import, export, fotografering, och värdering. Vi utför även grafisk design såsom fordonspresentationer och fotoböcker för samlarbilar. Vi kan även agera som sakkunnig vid tvister. Ett annat område är rådgivning och inspektioner vid inköp hos tredje part. Vi är en mycket bra tillgång för vagnparksägare vid både inköp, utköp och försäljning.

  Inköp

  Har du bråttom att sälja din bil? Autoscand köper bilar från både privatpersoner och företag. Kontakta oss idag och få ett bud. OBS, vi förbehåller oss rätten att välja vilka objekt vi köper in och kan inte garantera att vi bjuder på alla bilar.

  Garanti / Finansiering

  Autoscand har marknadens vassaste garantier och finansieringslösningar. Finansiering med eller utan restvärde och garantipaket i upp till 36 månader. Önskar du veta mer är du välkommen att kontakta oss.